Yxengaard

Rollespil - læring - gode oplevelser i naturen

Om Yxengaard

På denne side vil vi gerne åbne op for projektet og hvad det kan, hvorfor det kan det og hvordan det er lykkedes at kommer hertil, hvor vi er lige nu.

Her kan du/I også orientere jer om vores værdigrundlag og om filosofien bag projektet.

Her er også en opdateret kalender på hvilket aktiviteter der er gang i på lokaliteten og hvordan du/I kan benytte og bidrage til projektet - SÅ: 

Velkommen til Yxengaard i Tornby Klitplantage

Yxengaard er et læringsrum med udgangspunkt i live rollespil i
naturen.
 
Stedet kan besøges af alle, men kun bookes hvis man samtidig
booker og betaler et forløb hos firmaet Yxenborg ApS.
Hvis der er booket må andre besøgende vige.
 
Du kan tjekke kalenderen på www.yxengaard.dk.
Hver 3. søndag i hver måned spilles live rollespils scenariet Yxenskovens Hemmelighed, som er åbent for alle der vil spille med efter spillets regler – se mere om rollespillet på www.yxenskoven.dk
 
Vigtigt:
Når du besøger Yxengaard skal du udvise stor respekt for stedets bygninger, ting og aktiviteter.
Hvis du kommer med børn så tag ansvar for at børnene ikke løber rundt og ødelægger noget, flytter på tingene eller kommer til skade – stedet er ikke en legeplads og er ikke bygget til eller beregnet for mindre børn.
 
Der er vand og muldtoilet i områdets nordvest hjørne.
 
Bålpladser må gerne benyttes til mindre madbål og lejrbål, vær opmærksom på at bålet er slukket inden du forlader det og brug af brændet med omtanke.
Du skal rydde op efter dig og tage dit affald med dig hjem.
Der står næsten altid kaffe og the, lamper med tilhørende olie (sidstnævnte skal KUN bruges til lamperne - ikke til at tænde bål med), kogegrej, service, m.m. til fri afbenyttelse.
Du/I er meget velkomne til at bidrage/sponsorere området og det gør du/I bedst ved f.eks. at give et bidrag for brug af brænde på mobilepay til 22937439 efterlade kaffe, the, lampeolie, ect. (dog ikke engangsbestik og andre plastik effekter).
Vi får også gaver som vi ikke bryder os så meget om, som f.eks. hundelorte i små sorte plastikposer, brugte bleer, fastfood emballage, cigaret skodder og såkaldte "papirservietter" i og omkring Yxengaard, med spor af menneskelige efterladenskaber. (disse servietter består hovedsaligt af plastik og nedbrydes derfor ikke i naturen).
Disse effekter bør ikke forefindes i Yxengaard - så hjælp os med at holde stedet.
 
Mere information kan findes andre steder på denne side og projektet kan også følges på facebook.
 
God fornøjelse.
 
Med venlig hilsen Yxengaard Gruppen.
 

 

 

  Yxengaard

v. Claus Gajhede | Nordsøvej 16, Tornby | 9850 Hirtshals | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2016 All Rights Reserved