Yxengaard

Rollespil - læring - gode oplevelser i naturen

Brug af Yxengaard

 

Yxengaard er bygget i fredskov og kan som udgangspunkt benyttes af alle.

Området kan dog ikke benyttes, når der er planlagte aktiviteter.

Man kan godt komme og besøge Yxengaard og tage ophold, lave mad på bålet, overnatte, etc. hvis ikke der som ovenfor nævnt,

er planlagte aktiviteter. (Se kalender)

Man kan kun booke området, hvis man samtidig booker og betaler for et forløb hos firmaet Yxenborg Aps.

 

Rollespils kampagnen:

Hver 3. søndag i hver måned spilles live rollespils scenariet Yxenskovens Hemmelighed, som er åbent for alle der vil spille med efter spillets regler – se mere om rollespillet på www.yxenskoven.dk

 

For skoler, institutioner og andre større grupper:

Yxengaard er 100% selvfinancieret, dvs. drift og vedligehold forestås af Foreningen Yxengaard og Yxenborg Aps.
I hverdagene arbejdes der primært med udsatte målgrupper og vi kan desværre ikke rumme større uanmeldte grupper i Yxengaard. Vil man gerne lave en dag eller et forløb i Yxengaard, skal man kontakte Claus Gajhede. Yxenborg Aps. via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Det er en god ide først at orientere sig på vores kalender på Yxengaards hjemmeside: Yxengaards kalender

 

Vigtigt:
Når du besøger Yxengaard skal du udvise stor respekt for stedets bygninger, ting og aktiviteter.
Hvis du kommer med børn så tag ansvar for at børnene ikke løber rundt og ødelægger noget, flytter på tingene eller kommer til skade – stedet er ikke en legeplads og er ikke bygget til eller beregnet for mindre børn.

Der er vand og muldtoilet i områdets nordvest hjørne.

Bålpladser må gerne benyttes til mindre madbål og lejrbål, vær opmærksom på at bålet er slukket inden du forlader det og brug af brændet med omtanke.
Du skal rydde op efter dig og tage dit affald med dig hjem.
Der står næsten altid kaffe og the, lamper med tilhørende olie (sidstnævnte skal KUN bruges til lamperne - ikke til at tænde bål med), kogegrej, service, m.m. til fri afbenyttelse.
Du/I er meget velkomne til at bidrage/sponsorere området og det gør du/I bedst ved f.eks. at give et bidrag for brug af brænde på mobilepay til 22937439 (et bål koster min 50 kr.) efterlade kaffe, the, lampeolie, ect. (dog ikke engangsbestik og andre plastik effekter).
Vi får også gaver som vi ikke bryder os så meget om, som f.eks. hundelorte i små sorte plastikposer, brugte bleer, fastfood emballage, cigaret skodder og såkaldte "papirservietter" i og omkring Yxengaard, med spor af menneskelige efterladenskaber. (disse servietter består hovedsaligt af plastik og nedbrydes derfor ikke i naturen).
Disse effekter bør ikke forefindes i Yxengaard - så hjælp os med at holde stedet pænt og rent.

Mere information kan findes andre steder på denne side og projektet kan også følges på facebook.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen Yxengaard Gruppen.

  Yxengaard

v. Claus Gajhede | Nordsøvej 16, Tornby | 9850 Hirtshals | Tlf. 22 93 74 39 | E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2016 All Rights Reserved