Yxengaard er beliggende i statsskov og kan som udgangspunkt benyttes af alle, når Yxengaard ikke har kalender fastlagte aktiviteter. (se vores kalender her

Yxengaard er et specialiseret læringsrum og ikke en legeplads. Mindre børn skal holdes under opsyn, så de ikke kommer til skade eller benytter nogle af vores ting på uhensigtsmæssige måder.

Yxengaard egner sig derfor ikke til størrere grupper med børn under 12 år uden vores deltagelse og vejledning.

Booking:

Man kan dog kun booke Yxengaard som forening eller institution og det mod betaling for en af Yxenborgs Aps ydelser.

Foreningen Yxengaard og Yxenborg Aps. kan også ved særlige aktiviteter lukke området for publikum.

Al booking af Yxengaard, foregår igennem Yxenborg Aps. via e-mail til mail@yxenborg.dk

Overnatning:

Det er tilladt at overnatte i de til formålet opførte bygninger i Yxengaard. Der kan kun bookes jvf. ovenstående. Det foregår efter "først til mølle" princippet.

Bål: 

Det er tilladt at lave bål i Yxengaard, i de etablerede bålsteder, mindre der er skiltet om andet.

Der må kun laves bål med det til formålet flækkede brænde - ikke med små grene, kviste eller andet tilgængeligt brandbart materialer. (lille bål guide)

Der skal betales for brug af brænde, enten i bøtten ved indgangen eller ved mobilepay til 22937439

Et bål koster som udgangspunkt minimum 50,00 kr. Der må meget gerne gives mere, da det er med til at financiere drift og vedligehold af stedet.

Affald

Al affald skal hjemtages. Vi er ikke med i nogen affaldsordning og får ikke "løn" for at agere skraldemænd for stedets gæster. Det ud fra devicen om at kan man bære fyldt embalage med ud i naturen/Yxengaard, kan man også bære det tomme med ud igen.

Hundelorte indgår også i kategorien affald.

Retur embalage

Flasker og dåser med pant på, må gerne efterlades i de til formålet skraldespande i materialegaarden. Panten er også en hjælp til drift og vedligehold.

 

 

Så! vær venlig at efterlade stedet som du gerne vil modtage det og gerne pænere, brug gerne vores potter, gryder, pander og service, men efterlad ikke en stor opvask til os.

Lav gerne en kop kaffe eller the over bålet, der står som regel kaffe og the i kroen.  Vi køber lidt og noget bliver efterladt som gaver og tak for det.

Det kommer jo os alle tilgode.

 

God fornøjelse!